tisdag 17 augusti 2010

RM i Eskilstuna

Avslappnad stämning efter en hektisk kvaldag. Johan fundrar på morgondagens finaler
I helgen som gick avgjordes RM i kanonväder. Shorts o linne. Hörde att det regnat lite här hemma. Från Everödsteamet var Patrik o Johan på plats. För Johans del var det första besöket på Mk Eskil. Banan såg fin ut men var tyvärr indränkt i "lite" Dustex.
Kvalen gick lite si och så för både Patrik och Johan men det slutade med att Patrik fick stolpe in kvarten, och Johan fick starta pp i åttondelen, från vilken han lätt tog sig till kvart. Samma kvart som Patrik, Matte och Iregren. Uppgjort för inbördes Xray-challenge alltså. Kvarten blev lite stökig och Johan blev som vanligt överkörd ett par gånger. Han la sig på rygg ett par gånger och det är det inte råd till i dom här startfälten. Patrik strulade också till det på något sätt och försvann i bakvattnet och orkade inte komma ikapp.
Xray-challenge vanns av Iregren med Johan som god tvåa.
Banan var oerhört snabb vilket inte passade Johan som inte är någon speedåkare. Tyckte att det var för lite riktiga hopp.
I "grande finale" var det upplagt för riktigt bra fight. Men efter några varv hade Linus tagit en säker ledning som han höll ända in i mål.
Skönaste körningen stod Mathias Larsson för. Hans sätt att hantera bilen var en njutning för ögat. Tack för den underhållningen.
I tävlingen slutade Johan på 31:a plats och Patrik blev 38:a.
Hörs senare! Mamma Balsberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar