måndag 3 maj 2010

Sverigecupen Mjölby 1-2 Maj 2010











Så var då Sverigecupen igång. På lördagen var det molnigt o kallt, och på söndagen soligt och ännu kallare. Men vad gör det när motorerna spinner som små bålgetingar en varm sommardag. I lördagens kval hade Simon ett bra heat att åka i, och Patrik fick till sin stora lycka slåss med Keilia i sitt. Johan hamnade bland idel långsammare förare och hade ett sjå att ta sig om och förbi folk som inte hade riktig koll på hur man släpper förbi. Efter kvalen var Everödsteamet väl samlat.
Simon 22:a, Patrik 27:a, och Johan 31:a.

På söndagen startade gänget direkt i kvartsfinal, Simon i A, och Johan och Patrik i B.

Johan ville lite för mycket och tittade lite för närgånget på curvsen med ett o annat ryggläge som resultat.

Patrik, som hade rivit hela bilen på lördagskvällen för att allt skulle vara på topp, hade max otur när framdiffen tackade för sig och tog semester. Surt sa räven.

Simon körde säkert o snabbt och fightades med Pelle Carlsson om 3:e platsen. Sista varven låg Simon 4:a och alla trodde att semiplatsen var klar. Med ett halvt varv kvar att köra gjorde Simon ett litet misstag, vilket räckte för att bakomvarande bil smet förbi. Slutade 5:a. Taskigt, taskigt.

Finalresultat -Simon 25:a, Johan 30:e, och Patrik 37:a.

Hur som helst, banan var i kanonskick och allt flöt på bra och just där vårt tält stod var det vindstilla. Tack för det Göte.

Nu ser delar av teamet fram emot nästa batalj i Borås då det är dags för första delen av Mittsvenskan. Där kommer teamet att bestå av Rickard och Axel. Även Hansacupen i Furulund samma helg, där Simon ska köra både buggy o truggy.

Vi hörs från mamma Balsberg





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar