söndag 30 maj 2010

Sydcupen i Höör

Så har första deltävlingen av Sydcupen 2010 avverkats på beryktade Sätofta Rajsway i Höör!!!!

Dagen började med geggrace för att kolla om rengöringsfaciliteterna var av högsta klass. De höll toppklass. Trots avsaknaden av regn flöt tävlingen på i bra tempo. Eller kanske tack vare. Höörs RCK var välrepresenterade med förare i alla klasser. Everöds Xraymaffia bestod denna dag av Patrik, Simon och Johan. Hälge, eller förlåt, Rickard var för dagen racecontroller med rätt att döma. Alla tre gick direkt till semifinal. Med tanke på att några av Sveriges bästa var på banan, var det starkt av Johan och Simon att ta sig till final. Patrik pucklade lite här å där vilket tar tid, och hamnade till slut utanför final.
I finalen hade toppförarna sin egen lilla tävling, och efter dom gjorde Keilia, Johan, Simon, Anton H och Fredde C upp om resten av placeringarna. Efter hård men juste fight mellan Keilia, Anton o Johan blev Anton 6:a, Johan 7:a, Keilia 8:a, Simon 9:a och Fredde "den förskräcklige" 10:a.

Topp 5 var Linus, Edvinsson, Henke, Kennie och Pålle. Och dom grabbarna behöver man inte skämmas över att ha före sig.

I övrigt var det en kall men bra tävling, och ett särskilt TACK till Damerna som skötte grill o kiosk förträffligt, vilket av någon anledning alltid glöms bort i tacktalen efteråt.

Vi höörs!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar