måndag 26 maj 2014

EM WarmUp Sand 2014


Så här ser det ut i Sand am Main. På och runt banan alltså. Där kan jag utan problem tillbringa några dagar i sommar. Är ju faktiskt en naturnörd.

Har inte haft möjlighet att skriva förrän nu eftersom jag varit i England några dagar. Och nu känns ju tävlingen lite "off date" s a s så jag lägger upp lite bilder bara för er att titta på. Plus lite info om resultat och bana.

På den här platsen lutar allt utom förarställningen

Foto taget från högsta punkten på banan

Och för dom som kommer med husbil/vagn till sommaren. Ta med rejält med klossar. Eller spännband att surra fast er i sängarna med


Kyoshocamp, men vad håller dom på med egentligen...meckar, nja...


 

Ännu en som "meckar"


FINALDAGS








Europas snabbaste bakkärror...

Johan gillade banan som var teknisk. Allt lutar och rakan körs rakt mot förarställningen i nedförslut. Johan körde bra och blev 34 i tävlingen.
 
 
I toppen var det David och Christoffer som körde för en plats i finalen. Och frågan är om man, som Coffe var, kan vara närmare en final men ändå hamna utanför. Sture som hjälpte Greger i depån sa att Coffe och Matias kom jämnsides nerför rakan i ren dragracinganda i strid om sista bump i semi A. Gav allt och kunde inte bromsa utan dunkade in bilarna i depåplanket och Coffe var 68 hundradelar efter i mål.
 
 
David tog sig till final efter att ha haft det lite knaggligt i de två första kvalen men kom igen och körde de sista två snabbare än någon annan gjort. I finalen var det oerhört spännande med riktigt tight racing och det var David, Savoya, Boots, Bloomfield och Battle som turades om i toppen. Det skiftade hit och dit men mot slutet hade David tagit grepp om det och var ett varv före de andra i mål.


Undrar om "lilla ankdammen Sverige" egentligen förstår hur duktig David faktiskt är. Hatten av för David. Han är suverän. Stort Grattis till segern.


Mamma Balsberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar