tisdag 13 maj 2014

SC 1 SKÖVDE

Jaha, tog lite tid att hitta in på sidan. Vem är det som ändrar och lägger till en massa konstiga fiskar, tummar och andra krumelurer. Cookies?. För mej är det lika med en kaka. Med nötter i helst. Varför måste allting hela tiden "förbättras". Grrrrr.

Sverigecupen i Skövde var det ja. Kom upp i fredags kväll och det var ganska kladdigt i området. På lördagen bättrade det sig även om många inte satte ut bilarna på första träningen. På med en massa sågspån och banan blev bättre under dagen. 5 kval stod på schemat och Johan passade på att provlägga bilen lite här och där i det första.


Värmebänken



Kvalen fortsatte och Johan arbetade sig uppåt och slutade, efter en bra sistarunda, på 11:e plats i kvalet. David "Mäster" Ronnefalk tog tre raka och var TQ efter tredje rundan. Andreas knep fjärde och sen tog David hand om sista kvalrundan för ordningens skull.

Hände inte så mycket utan det kördes, rengjordes och kvalades under resten av lördagen utan någon större dramatik. Lägger in en flock bilder på vanligt vis istället för att skriva en massa strunt.

Johan förstås

David R i förklädnad
 
Erik och Johan


Robert "Gus" och Kennie i bakgrunden


Gissa vems...


Andreas
 
Fredrick


Kennie



Team Karlsen, återväxten är tryggad...
 


Emil


Och Henke


Christoffer
Nya modellen regndäck...


Och så här såg banan ut på söndagsmorgonen

Och varför kan inte bilderna lägga sig rakt under varandra. Och ligga på samma avstånd. Himmel.....kan det vara jag...fast det blir ju rätt när jag publicerar...jaja...inte avståndet...nähä
 
Och på söndagen hölls det möte och det bestämdes att ställa in p g a vädret. Därför gäller kvalresultatet som placering.

 
 
Och här är Tio i Topp, fast jag får det bara till nio...alla ser dock glada ut för pokaler och publikens jubel. Dock inte de som kom på plats elva och tolv. I SC kör tolv final (även om det inte kördes någon idag) men bara tio får plats på prisutdelningen. Ser lika tråkigt ut varje gång. Den här gången drabbade det Johan och David H.
 
Piro har tryckt på om det hela flera gånger men det verkar ta lång tid för beslutsfattarna att förstå!
 
Det blev en tidig hemfärd och nu ska väskorna packas för EM Warm Up i Sand nästa helg. Hoppas på bättre väder där.
 
 
Njut av våren... Mamma Balsberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar