torsdag 28 juni 2012

Hej igen!

Har varit lugnt på buggyfronten sen EM-B för vår del, och det har varit riktigt skönt. Det kan bli lite mycket att tävla varenda helg så ett bryt är inte fel.
Johan har förvisso inte legat på "latsidan" utan han försvann till Jönköping och Elmia för att snöa in framför datorn i tre dygn, tillsammans med 16000 andra datanördar. Hur orkar dom?

Men igår kväll kliade det i gasfingret så vi begav oss till Höör för att testa lite.
För Johans del var det premiär på "nya banan" så han var förväntansfull.
Kollade lite på "nybyggnationen" och tänkte att, här kommer Johan i full karriär på rakan och tycker att dom här "vågorna" ska väl inte vara något problem att ta sig igenom, och så kommer tyngdlagen att upphävas och bilen lätta från jordens yta och i bästa fall kommer den att dunka in i det två meter höga staketet bakom. I sämsta fall får vi leta efter den i bräsket utanför och komma hem med x antal fästingar i bagaget. Hu!


Hur häftigt som helst
Men det gick över förväntan. Lite slitande på slangen i yttern men efter några varv gick det rätt bra. "Gamla" delen av banan kan han så där gick det undan och efter en stunds körning gick det undan även i de nya partierna. Sture undrade om Johan försökte döda bilen...

Kolla bakom spenaten!
Nädå, har bara roligt, sa Johan som stod på förarställningen med ett fånigt leende på läpparna. Johan gillar det nybyggda och en före detta bra men lite "blek" bana har blivit riktigt bra. Undertecknad har efterlyst lite mer tekniska svårigheter på banan och det har dom lyckats med utan att förlora flytet i körningen. Nybörjare har heller inte några problem att ta sig runt, gäller bara att anpassa farten, men för "di snabbe" är det en rolig utmaning att placera bilen rätt i de nya kurvorna och samtidigt behålla tempot.

Det finns faktiskt en bil med på bilden


Där är den

Inte illa för att vara jag. Fyra bilder med bil på alla. Även om dom är små.
Sista timmen Johan körde gick det riktigt fort och han tycks ha en förmåga att snabbt lära in nya partier och nya banor. Hoppas det funkar på Botkyrka nästa helg också. Men där lär 0:8:orna bli tuffa att rå på.

På lördag är det Sydcup på Furulund med ett hyfsat antal startande och vi hoppas på torrevär åt alla som ska dit.

Ha det så länge....Mamma Balsberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar