onsdag 18 juli 2012

Nu närmar det sig

SM alltså. I Buggy 1:8 OR. I Norrland. Misstänker att dom flesta packar för fullt nu. Glöm inte myggsprayen. Och knottdödaren. För en sådan har ni väl. Föreslog att Sture o Johan skulle ha med sig sådana där som biodlare har på sig. Inte vidare praktiskt sa dom. Nänä, skyll inte på mig när ni blir uppätna.
Det är ett helt företag att klämma ner 4 m3 buggyprylar i väskor som dom orkar släpa med sig på tåget. En måste hög, en bra o ha hög och en klarar vi oss utan hög. Glöm inte lägga över licenserna, ni som packar. Huserar ju i butlern i vanliga fall. Och den är "way to heavy".

Denna gång stannar jag definitivt hemma. 100 antal mil åt fel håll. Vänd på det så kommer ni ända till Italien. Passar mig bättre. Har svårt att andas när det är mycket skog. Känner mig instängd alltså.

Vem vinner SM då. Kom inte och påstå att det inte spekuleras vilt i stugorna om den saken. Nu ska jag spekulera. Med glimten i ögat alltså.

För det första, finns det någon älv eller sjö vid banan. Om inte, så måste den som vinner gå ner i ett badkar. Gärna det som drygt 100 förare har tvättat däck o bodisar i hela helgen.
För vinnaren "badar" väl. Eller är det på NM? Jag bestämmer att dom badar.

Pålle är ju alltid duktig men går bort direkt då ett genomsnittligt badkar är ca 1.60 långt.

Pelle, som likt ett årgångsvin bara tycks bli bättre med åren går också bort, dels pga sin längd, men också för att han aldrig behöver gå in o tanka som vi andra. J...a motor till att gå.

Macke, som sannerligen står i tur för en titel, och ivrigt påhejad av Carina, pip pip, så kan det gå vägen. Är dock lite för lång men får väl knycklas ihop om det skulle gå vägen.

Andreas, som radat upp seger efter seger så här långt i år råder vi att ta med ett ombyte kläder. Honom knökar dom gladeligen ihop vid en eventuell vinst.

Kanske en 08:a. Gus eller Micke, men det förutsätter att dom hittar till banan. Stockholmare brukar ha svårt att hitta utanför Huvudstaden.

Skåningarna då, jodå, dom föds med inbyggd GPS så dom hittar.

Henke, utmärkt storlek för ovan nämnda badkar, står väl också på tur för en titel och vi unnar honom sannerligen att komma hem med en pokal som lille Hugo kan leka med.

Coffe, som om jag inte minns fel vann NM i fjol har ju badvanan inne och borde inte ha några problem med det norrländska iskalla mögiga vattnet. Heja heja.

Kennie, som verkligen visat framhjulen i år passar också perfekt i karet. Lite lång men smal och böjlig så det ska inte vara något problem. Håll ihop det Palle och glöm inte att andas.

Johan då, han behöver nog något år till för att lära sig att hålla ihop det hela vägen men.....

Men förmodligen kommer någon jag inte nämnt här att lägga beslag på hela tjottaballongen
och segla hem med pokalen och äran hårt tryckt intill bröstet.

Kanske till och med en norrlänning som ingen hört talas om och som är van vid att köra där det inte finns några banor, på is och skare, o över stock o sten. Fullkomligt omutlig. Jomenvisst.

Har jobbat lite med att lacka bodisar till Tobbe denna veckan och här under ser ni ett smakprov på det. Riktigt roligt faktiskt.



Hur som helst. STORT LYCKA TILL till ALLA förare som ska delta. Några nämnda men inga glömda. Inte i min skalle i alla fall.

Må vädergudarna var med eder och må alla små sticksiga flygmaskiner var annorstädes.

Följer med via myrcm, live hoppas jag och så hörs vi efter tävlingen.


Kör, åk och flyg försiktigt.....Mamma Balsberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar